Showresultaten Rene Alssema 2019

Internationale Glostershow november 2019 in Haakbergen

De internationale glostershow te Haaksbergen in Nederland is al jaren een van de grootste glostershows in Europa. De deelnemers komen uit vele Europese landen. Vele topkwekers laten hier ieder jaar hun mooiste glosters zien. Dit jaar waren er 55 deelnemers die samen 891 glosters instuurden. De ingezonden glosters werden door middel van het Engelse selectiesysteem op deskundige wijze beoordeeld door een internationaal keurmeesters team.

My Winners at Glostershow Haaksbergen 2019:

Champion unflighted TPD Hen. Champion flighted cinnamon Hen Champion new colors / Isabel

 

Glostershow 09 november 2019 Harsum/Germany

Op 09 november werd deelgenomen aan de internationale glosterdag in Harsum/Asel. Ook dit jaar werd de showdag voorafgegaan met een gezellige avond bij familie Wedig. Wederom werd deze show geheel georganiseerd en verzorgd door Walter Wedig, zijn vrouw en zijn dochter. Het is in deze tijd toch steeds weer een topprestatie om met zo weinig mensen zo'n mooie show te organiseren. Deze show groeit ieder jaar en ook het deelnemersveld uit binnen-en buitenland wordt steeds groter. In het totaal waren dit jaar 642 glosters aanwezig. Er waren 37 deelnemers uit Duitsland, Polen, Denemarken, en Nederland. Op een deskundige wijze werden de glosters gekeurd door drie Engelse keurmeesters: Graham Beech, Paul Brown & Brian Durell. Aan het eind van een spannende keurdag, kon ik zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat.

All my Classwinners 2019.

Champion unflighted TPD Hen Chamion unflighted Blue/white Hen
Champion unflighted variegated hen Champion unflighted variegated hen
TOP